Detaylar, Kurgu ve yangın kapısı

Wiki Article

Hırçın takdirde çalışmalevini namına getirememekle alay malay yangına karşı savunmasız bir hava oluşturur. Evet yangın bapsı seçerken nelere ilgi edilmeli?;

Elektrikler kesik olduğunda bile geceleri parlayan bir mimarida olan bu alfabelar muhataralı durumların minval göstericisidir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır spesiyalist ekibimiz tarafından üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin süksesı ile gayrı Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından faik kalite, metanet, %100 projeye harmoni ve amelî eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak dileme edilen dokumada imal edip, montaj ve onarma vetirelerinde lüzumlu mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile sorumluluk düzenıyoruz.

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı ürkü bar kilit sistemidir. Bu düzen sebebiyle kapı sessiz bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde tahliye katkısızlanabilir.

Montaj: Yangın bapsı, sağlıklı şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın simultane etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, mütehassıs bir grup aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Yangın simultane kapıların sağlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve özge Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla dosdoğru orantılıdır. İçerideki kötü ve ısının hariçya yansımaması karınin bapnın çabucak kapanması çok önemlidir. 

Geniş olmalıdır: Evgin çıkış kapıları, birden lüks insanın çabukca çıkış yapabilmesi bağırsakin yeterince geniş olmalıdır. Bu da bapnın açılmasının hızlı ve zorlamasız olması anlamına gelir.

Bu sayede insanların emniyetli bir şekilde binayı ayrılma etmesine veya yangınla savaşım ekiplerinin çaldatmaışmasına olanak katkısızlar. Yangın bapları ekseri kendiliğinden olarak kapanan ve panik barı kabilinden müstacel durumlarda kolayca açılabilen özelliklere sahiptir. Böylelikle yangın esnasında insanoğluın hızlı bir şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.

Z tipi yangın merdivenlerinin evetğu binalarda bina boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapısının etrafının düşmemesi için ve yangın merdiveninin dayanıklı olup sadmeya vesile vermemesi derunin kapatılmalıdır.

Yangın bapsı, duman geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Yaman sızmasını hapsetmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Fakat Yangın Merdiveni Kapısı talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan rastgele bir renge yangın çıkış kapısı boyanabilir.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları daha güvenlidir ve bu da fiyatlarını fazlalıkrabilmektedir.

Peklik: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve makul bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına göre belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Report this wiki page