2 Dakika Kural için Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Demetevler mahallesinde kâin sorunletmeme İtfaaiye müfredatına yarar şekilde yangın cıkış bapsı konstrüksiyonlması gerekmektedir.

Panik amerikan bar sayesinde bâtınerden dünyaarı çıkmak isteyenler yalnızca kapının eni süresince uzanan bu kilidi aşağı rast iterek bapyı açabilirler. Bu sayede çok basitçe ve hızlı bir şekilde müstacel çıkış yapılabilir.

Yangın bapsı ne kullanılır? Yangın bapları, yangın alarmı yahut yangın dedektörü aracılığıyla rüşvetlanan yangın yerinde otomatik olarak kapanır. Yangın bapsı, kapının üzerinde bulunan yangın alarmı veya yangın dedektörü aracılığıyla yoklama edilen işleyiş sayesinde kendiliğinden olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Yangın Bapsı yangın ve benzeri ivedi durumlarda insanoğluın dışarıya en hızlı biçimde tahliyesini sağlayan baplara maruz isimdir.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları tabiatıyla kendiliğinden olarak kapanarak emniyetliği sağlamlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

 60dk ve 120dk kabil vasati dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri karşı marifet alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Malzeme: Yangın kapılarında çoklukla çelik veya ilenmeşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar henüz dayanıklı ve yangına karşı elan dayanırlıklidir.

Yangın çıkış bapsı özellikleri olarak da anılan yangın kapısı özellikleri şunlardır

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz aracılığıyla belirlenen dokumadaki Yangın Kapıları en koca kalite ve en usturuplu bedel politikamıza onat olacak şekilde üretilir.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, ehven yangın çıkış kapısı olarak yeğleme edilebilir.

Yangın Çıkış Kapısı Kesinlikle Açılır? Yangın Çıkış Bapsı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın yahut müstacel bir durumda insanoğluın Yangın Merdiveni Kapısı kolay bir itmesi ile içeriden dışarıya sahih açılmaktadır.

Yangın kapısı kilidi emniyet kilidi olarak malum ve kapının içeriden dışarıya sadık açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbirliıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında hak bir fen ile yerleştirilmesi, yangın takkadak kullanımı kolaylaştırır.

Yangın kapısı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara gelmiştir. Müşterilerimizin şiddetli iş yaşantısında yangın bapsı fiyatları derdi olmasın diye oldukça duygun davranıyoruz.

Yangın merdiveni ısıya karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle yapım edilmesi gerekmektedir. Bu mevzuda da en dayanıklı malzeme olan çelik akla gelmektedir. 

Report this wiki page